Nieuws

Disclaimer

Disclaimer
Aan deze uitgave kunnen geen rechten worden ontleend. Wijzigingen zijn derhalve voorbehouden. Afbeeldingen, sfeerimpressies en plattegronden zijn impressies, bedoeld om een indruk te geven van de woningen en de woonomgeving.

Woonbeurs Rotterdam

Bent u ook nieuwsgierig naar de ontwikkelingen van Couwenhoek? We vertellen u er graag over tijdens de Woonbeurs Rotterdam (en regio). Dit evenement vindt op zaterdag 24 en zondag 25 maart plaats in het WTC aan het Beursplein 37 in Rotterdam. Naast Couwenhoek presenteert Heijmans ook andere projecten in de regio Rotterdam tijdens de Woonbeurs. U kunt ons vinden in de Heijmans stand. Tot dan!

De beurs is op beide dagen van 12.00 tot 17.00 uur geopend en is gratis toegankelijk.

 

Start verkoop tweede fase Couwenhoek

Op 5 juli is het zover, de tweede fase van Couwenhoek gaat in verkoop.

In het vervolg van de succesvolle eerste fase, komen er nu totaal 17 woningen in verkoop. De vertrouwde woningtypen uit de eerste fase komen weer terug, maar er komen ook nieuwe typen. De tweede fase is een mix van herenhuizen, eengezinswoningen, twee-onder-één-kapwoningen en een vrijstaande woning. Lees verder “Start verkoop tweede fase Couwenhoek”

Woonbeurs Rotterdam

De eerste fase van Couwenhoek is inmiddels enkele maanden in verkoop. Bijna de helft is verkocht en veel woningen staan onder optie. De start verkoop van de volgende fase zal dit jaar plaatsvinden, exacte datum is nog onbekend. Wilt u ook wonen in een buurt met een diversiteit aan woningen, een wijk die speels, groen en ruim van opzet is en alle gemakken en voorzieningen binnen handbereik heeft? Bezoek dan op 18 en 19 maart de Heijmans stand op de Woonbeurs Rotterdam. Lees verder “Woonbeurs Rotterdam”